A šta kažu roditelji?

A šta kažu roditelji ?

Šta roditelji kažu o mladim jahačima i njihovim utiscima o jahaćem kampu nakon povratka sa šestodnevne kamperske avanture.

Idealno mjesto za grupne posjete djece predškolske dobi. Prekrasan ambijent, inspirativno okruženje, netaknuta priroda oko ranča i najvažnije, daleko od gradskog smoga. Mjesto gdje djeca imaju priliku da se upoznaju i druže sa najdivnijim stvorenjima, konjima.

Moja kćerka se vratila potpuno preporođena nakon 6 dnevnog druženja sa konjima i svojim vršnjacima. Svjest o važnosti brige o zdravlju životinja se odrazila i na njenu perspektivu brige o svom zdravlju i zdravlju svojih najbližih. Mi već brojimo dane do idućeg jahaćeg kampa.

Briga o konjima, raspored obaveza i kreativne timske igre su se snažno odrazili na samostalnost koju je moja kćerka razvila svojim prvim odvajanjem od kuće. Prekrasan je osjećaj znati da si uradio najljepšu stvar za svoje dijete. Jedini je problem: nije mogla "svog" konja povesti kući :)

Prateći dešavanja u kampu putem društvenih mreža mogla se osjetiti pozitivna energija, kreativnost, entuzijazam, ljubav u radu sa djecom i konjima. Ema se vratila puna utisaka koje je danima prepričavala. Samo naprijed i "It's OK to be crazy at Lazy :)"

Odlična organizacija i profesionalnost u radu. Na jednom mjestu djeca uče i stiču socijalne vještine, radne navike, poštivanje autoriteta, osamostaljivanje, sticanje novih prijateljstava, druženje sa životinjama i "odmor od roditelja". Sve preporuke !

Moje kćerke su se vratile sa kampa pune utisaka a svi crteži koji su nastali od tog dana su možete i pretpostaviti sadržavali konje, štalu, čika Ziju itd. Konačno nešto novo i svježe u poplavi već zastarjelih sadržaja za djecu. Čestitamo i očekujemo jedan KAMP ZA RODITELJE :) :)

Vaše mišljenje ?

Rado bismo čuli Vaše mišljenje o našoj ponudi i sadržajima.